Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες και αγαπητά μας παιδιά σας καλωσορίζουμε στο ιστολόγιο του σχολείου μας. Ο χώρος αυτός δημιουργήθηκε για να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες του σχολείου μας αλλά και για διάφορα άλλα θέματα. Για πληρέστερη ενημέρωση επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα του σχολείου.

Ο Διευθυντής - Οι εκπαιδευτικοί

21 Νοε 2014

Εθελοντική αιμοδοσία ΟΠΑΑΠ Δήμου Περιστερίου

Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου (ΟΠΑΑΠ), στην προσπάθειά του να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες για αίμα των κατοίκων/δημοτών του Δήμου, διοργανώνει την 31η  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ με τη συνεργασία της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Θριασίου Νοσοκομείου.

Η Αιμοδοσία πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014  και ώρες από τις 9:00 έως τις 13:30  στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στο κτίριο της Ξυλοτεχνίας, Παρασκευοπούλου και Δημοσθένους.

Καθώς το αίμα αποτελεί κοινωνικό αγαθό που δεν είναι δυνατό να αντικατασταθεί από κανένα φάρμακο, η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα να βοηθήσουμε, κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη, τον ίδιο τον εαυτό μας, την οικογένεια και τους φίλους μας.

Καλούμε όλους  τους  Περιστεριώτες να συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια αυτή του ΟΠΑΑΠ έτσι ώστε  το πρόγραμμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας να αποτελέσει  θεσμό πλέον στην τοπική  κοινωνία του Περιστερίου.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ.

aimodosia

Δελτίο τύπου Δήμου Περιστερίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: