Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες και αγαπητά μας παιδιά σας καλωσορίζουμε στο ιστολόγιο του σχολείου μας. Ο χώρος αυτός δημιουργήθηκε για να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες του σχολείου μας αλλά και για διάφορα άλλα θέματα. Για πληρέστερη ενημέρωση επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα του σχολείου.

Ο Διευθυντής - Οι εκπαιδευτικοί

18 Δεκ 2014

Βράβευση των μικρών ζωγράφων από τον Δήμο Περιστερίου

Τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, ώρα 17:30, στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (έναντι ΟΤΕ) Περιστερίου θα γίνει η βράβευση των μικρών ζωγράφων από το Δήμο Περιστερίου.

Με αφορμή τις γιορτινές ημέρες, ο Δήμος Περιστερίου προσκάλεσε όλα τα παιδιά της πόλης να ζωγραφίσουν με θέμα: “ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ  ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ – ΓΙΟΡΤΙΝΗ – ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ" και τους έδωσε την ευκαιρία να φιλοτεχνήσουν.

Περιστέρι - φωτεινή πόλη

Οι μαθητές του σχολείου μας έλαβαν μέρος σ’ αυτόν τον διαγωνισμό ζωγραφικής και όλοι πήραν αναμνηστικό έπαινο για τη συμμετοχή τους.

Στον διαγωνισμό αυτό διακρίθηκε και τιμήθηκε με ειδικό έπαινο η μαθήτρια Αθανασία Σ., μαθήτρια της Δ΄ τάξης, και το έργο της αναρτήθηκε μαζί με τα υπόλοιπα έργα που ξεχώρισαν στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Dec21#01

Τα έργα των μικρών ζωγράφων θα κοσμούν την πλατεία για όλη τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων σε ειδικά πλαίσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: