Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες και αγαπητά μας παιδιά σας καλωσορίζουμε στο ιστολόγιο του σχολείου μας. Ο χώρος αυτός δημιουργήθηκε για να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες του σχολείου μας αλλά και για διάφορα άλλα θέματα. Για πληρέστερη ενημέρωση επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα του σχολείου.

Ο Διευθυντής - Οι εκπαιδευτικοί

10 Φεβ 2016

Επίσκεψη της ΣΤ΄ τάξης στον διαδραστικό κινηματογράφο "Φωτόγραμμα"

Την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016 οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης θα επισκεφθούν τον διαδραστικό κινηματογράφο "Φωτόγραμμα" για να παρακολουθήσουν τη διαδραστική ταινία: "Νικάμε τη βία και τον σχολικό εκφοβισμό".

Λίγα λόγια για την ταινία
Ο Πάνος συντονίζει μια ομάδα που αποτελείται από παιδιά διαφόρων ηλικιών και εθνοτήτων. Βρίσκονται σε μια μελλοντική κοινωνία όπου το bullying και ο σχολικός εκφοβισμός έχει σχεδόν εξαφανιστεί χάρη στις ενέργειές τους και ένα παγκόσμιο δίκτυο αντιμετώπισης που αποσκοπεί στην νουθεσία και την θεραπεία του θύτη που αντιμετωπίζεται πλέον και αυτός σαν θύμα. Ξαφνικά, έρχονται νέες καταγγελίες θυμάτων bullying από διάφορα μέρη του κόσμου και η ομάδα του Πάνου ετοιμάζεται να τις αντιμετωπίσει αποτελεσματικά.
Πρωταγωνιστεί ο Πάνος Βλάχος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: