Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες και αγαπητά μας παιδιά σας καλωσορίζουμε στο ιστολόγιο του σχολείου μας. Ο χώρος αυτός δημιουργήθηκε για να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες του σχολείου μας αλλά και για διάφορα άλλα θέματα. Για πληρέστερη ενημέρωση επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα του σχολείου.

Ο Διευθυντής - Οι εκπαιδευτικοί

10 Μαρ 2016

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για τους πρόσφυγες

Αγαπητοί γονείς, 
Ο Σύλλογος Διδασκόντων, ανταποκρινόμενος στην έκκληση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας, αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή του Σχολείου μας στη συλλογή και αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας προσφύγων που βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση, δείχνοντας αλληλεγγύη, ανθρωπιά και διάθεση προσφοράς.


Εμείς οι Έλληνες έχουμε ζήσει στο πετσί μας την προσφυγιά, έχουμε υποφέρει και έχουμε δοκιμαστεί πολλές φορές στη διάρκεια των αιώνων. Και προσφέρουμε βοήθεια στους ανθρώπους, που χωρίς τη θέλησή τους, ξεριζώθηκαν και έχουν ανάγκη.

Τα σχολεία που συμμετέχουν θα συγκεντρώσουν το καθένα συγκεκριμένα είδη. Το δικό μας σχολείο θα συγκεντρώσει τα εξής είδη:

γάλα εβαπορέ
μπισκότα
ξηρούς καρπούς
κουβέρτες.

Τα διάφορα είδη θα παραδίδονται στη δασκάλα της κάθε τάξης. 

Η συλλογή των ειδών στο σχολείο θα πραγματοποιηθεί 
από Τρίτη 15/3/2016 έως και Δευτέρα 21/3/2016.


Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: