Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες και αγαπητά μας παιδιά σας καλωσορίζουμε στο ιστολόγιο του σχολείου μας. Ο χώρος αυτός δημιουργήθηκε για να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες του σχολείου μας αλλά και για διάφορα άλλα θέματα. Για πληρέστερη ενημέρωση επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα του σχολείου.

Ο Διευθυντής - Οι εκπαιδευτικοί

31 Μαΐ 2016

Εγγραφές στο Ολοήμερο Πρόγραμμα για το σχολικό έτος 2016-2017

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι σχετικά με την εγγραφή και φοίτηση των μαθητών/τριών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα για το σχολικό έτος 2016-2017 ισχύουν τα παρακάτω, σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 87776/Δ1/30-05-2016 εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων:
1. Η φοίτηση των μαθητών που εγγράφονται στο Ολοήμερο Πρόγραμμα είναι υποχρεωτική.
2. Η δηλωθείσα ώρα ενδιάμεσης αποχώρησης παραμένει η ίδια, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.
3. Ενδιάμεση αποχώρηση των μαθητών μπορεί να γίνεται μετά το τέλος της 2ης ώρας του Ολοήμερου Προγράμματος (στις 15.00), εφόσον έχει κατατεθεί σχετική υπεύθυνη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων.
4. Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται:
α) οι μαθητές των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι.
β) οι μαθητές, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (μαθητές πολύτεκνων/μονογονεϊκών οικογενειών, μαθητές με γονείς με χρόνιες παθήσεις/ενταγμένους σε πρόγραμμα απεξάρτησης/φυλακισμένους). 

Εδώ μπορείτε να εκτυπώσετε την αίτηση για το Ολοήμερο.

Εγγραφές στο Ολοήμερο θα γίνονται έως και την Τρίτη 21 Ιουνίου.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: